ANKARA / GÖLBAŞI - Baldudak Ortaokulu

May

Okulumuz Özel Eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz "Hayatın Renkleri" isimli resim sergisi düzenleyerek sene içinde hazırladıkları çalışmaları sergilediler. Resim sergisine Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Syın Serap Yılmaz ve İlçe Şube Müdürümüz Mevlüt YALÇINYĞİT katıldılar.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı",TBMM´nin kuruluşunun 103.yılında okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Kutlama törenimizde emeği geçen bütü öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz. İyi ki varsınız!

Haz

Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz...

May

Okulumuzda bahar şenliği coşkusyla kermes yapılıdıı. Okulumuz bahçesinde düzenlenen yıl sonu kermesi ve bahar şenliğinde yıl içerisinde yorulan öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" 11-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında okulumuzda düzenlendi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından öğrencilerimiz hazırlamış oldukları projelerini ziyaretçilere sundular.

Nis

Önce Atamızı ziyaret ettik daha sonra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı",TBMM´nin kuruluşunun 102.yılında okulumuzda tüm coşkusuyla kutladık.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 105. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı ve tüm aziz şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Kendimi Keşfediyorum e-Twinning Projesi

Ekm